Tankstation

U kunt 24 uur dag en 7 dagen in de week bij ons tanken. Tijdens openingstijden van onze shop krijgt u des gewenst hulp aan de pomp. Buiten deze tijden kunt u tanken met uw pas. Dit geld overigens niet voor LPG, want hiervoor dient altijd een medewerker aanwezig te zijn. Wij zijn aangesloten bij AVIA. Met de gratis Keuze-Spaarpunten kunt u bij elke tankbeurt sparen voor de mooiste cadeaus, zonder bijbetaling!. Verder vindt u in de shop een ruim assortiment snacks voor onderweg en kunt u geniet van een heerlijke kop koffie. Onze shop dient tevens als DHL servicepunt en verkoop van PostNL postzegels vanaf februari 2020.

a39i0732-[640x480] a39i0744-[640x480] a39i0735-[640x480]

U kunt bij ons terecht voor de volgende brandstoffen: Euro, Super 98, 2 takt, Diesel, LPG, Petroleum, Aspen 2T en 4T en propaan gasflessen met verschillende inhoud.

Neem nu contact op


echo-premium-logo

Echo dealer

In onze showroom vindt u een prachtige lijn met Echo machines. Wij hebben zowel nieuwe machines als occassions. Voor meer informatie over Echo machines prijzen en prestaties kunt u de website bezoeken.

https://www.echodependonit.com/nl

Lees meer
dhl

Post Service

Wij zijn een DHL ServicePoint. Als je pakketten verzendt via een DHL ServicePoint, weet je zeker dat het goed zit. Je kunt pakketten hier ook ontvangen. Handig, want dan loop je geen risico om de bezorger mis te lopen. Zodra je pakket klaarligt, ontvang je een bericht. Vergeet je niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

 

Vanaf februari 2020 verkoop postzegels PostNL

Lees meer