Tankstation

U kunt 24 uur dag en 7 dagen in de week bij ons tanken. Tijdens openingstijden van onze shop krijgt u des gewenst hulp aan de pomp. Buiten deze tijden kunt u tanken met uw pas. Dit geld overigens niet voor LPG, want hiervoor dient altijd een medewerker aanwezig te zijn. Wij zijn aangesloten bij AVIA. Met de gratis Keuze-Spaarpunten kunt u bij elke tankbeurt sparen voor de mooiste cadeaus, zonder bijbetaling!. Verder vindt u in de shop een ruim assortiment snacks voor onderweg en kunt u geniet van een heerlijke kop koffie. Onze shop dient tevens als afhaalpunt voor Sandd en PostNL.

a39i0732-[640x480] a39i0744-[640x480] a39i0735-[640x480]

U kunt bij ons terecht voor de volgende brandstoffen: Euro, super plus, 2 takt, diesel, LPG, gasolie rood, petroleum, Aspen 2T en 4T en propaan gasflessen met verschillende inhoud.

Neem nu contact op


echo-premium-logo

Echo dealer

In onze showroom vindt u een prachtige lijn met Echo machines. Wij hebben zowel nieuwe machines als occassions. Voor meer informatie over Echo machines kunt u de website bezoeken.

Lees meer
truckers

Tankstation

Ons tankstation staat open voor groot en klein vervoer. Voor de truckers onder ons hebben wij helaas geen hi-speed pomp maar als tegenprestatie wel gratis koffie om de wachttijd te verfijnen.

Lees meer
van-wamel-sandd-dhl

Post Service

Wij zijn een DHL en Sandd. ServicePoint. Als je pakketten verzendt via een DHL ServicePoint, weet je zeker dat het goed zit. Je kunt pakketten hier ook ontvangen. Handig, want dan loop je geen risico om de bezorger mis te lopen. Zodra je pakket klaarligt, ontvang je een bericht. Vergeet je niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

Lees meer